En utmerket bakgård på Youngstorget


“Frodig” bakgård med uteservering hele året

Velkommen til vår trivelige oase! I bakgården til Justisen finner du denne skjulte perlen på Youngstorget. Her kan du nyte forfriskninger året rundt fra vår utebar mens du lytter til musikken eller prater med venner og kolleger. Utpå kvelden forsvinner bordene, og Bakgården omvandles til et livlig dansegulv med musikk fra Oslos beste DJ-er. 

 

Uteservering på Youngstorget

Justisen_uteservering_på_youngstorget

I Justisens bakgård ønsker vi å ta vare på den gode sommerfølelsen gjennom hele året. Vi holder bakgården åpen sommer som vinter, og serverer friske og klassiske longdrinks med ferske råvarer, i tillegg til et stort utvalg øl og vin. I helgene sørger Oslos beste DJ-er for at stemningen går i taket med vanvittig bra dansemusikk. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av. 

Perfekt lokale for sommerfest

Bakgården er det perfekte stedet å arrangere sommerfest – her kan du arrangere en skikkelig bakgårdsfest. Inviter gjestene dine til en helt unik opplevelse med smaksrike tapasretter og god drikke til. Den grønne beplantningen og interiøret generelt skaper en god atmosfære, og man kan bli sittende ute hele kvelden og nyte sommervarmen. Det er mulig å booke bakgården både privat og i jobbsammenheng.

En levende bakgård hver helg

Justisen_levende_bakgård_hver_helg.jpg

Er du en friskus som ønsker å sitte ute hele året mens du koser deg med et glass eller to? Med elektrisk tak og varmelamper har vi sørget for at det er varmt året rundt i Bakgården. Våre gjester lar seg ikke skremme av litt kuldegrader på vinteren. Vi ruller ut taket når det er behov for det, både på kalde kvelder og når det regner eller snør. Her er det alltid fullt, så ta på deg boblejakka og bli med på festen!