FRODIG BAKGÅRD MED UTESERVERING HELE ÅRET

Velkommen til vår trivelige oase! I bakgården til Justisen restaurant og Paragrafen finner du denne skjulte perlen på Youngstorget. Her kan du nyte forfriskninger året rundt fra vår utebar mens du lytter til musikken eller prater med venner og kolleger. Utpå kvelden forsvinner bordene, og Bakgården omvandles til et livlig dansegulv med musikk fra Oslos beste DJ-er. 

Bakgård
Torsdag: 20:00 - 03:00
Fredag: 16:00 - 03:00
Lørdag: 18:00 - 03:00

Justisen, design element.png

UTERESTAURANT PÅ SOMMEREN

I Justisens frodige bakgård ønsker vi å ta vare på den gode sommerfølelsen gjennom hele året. Vi holder bakgården åpen hele året, og serverer friske og klassiske longdrinks med ferske råvarer, i tillegg til et stort utvalg øl og vin. I sommerhalvåret flytter vi så og si ut restauranten, og serverer deilig sommermat til våre gjester som ønsker å sitte ute. I helgene sørger Oslos beste DJ-er for at stemningen går i taket med vanvittig bra dansemusikk. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av. 

EN LEVENDE BAKGÅRD HVER HELG

Er du en friskus som ønsker å sitte ute hele året mens du koser deg med et glass eller to? Da har du kommet helt rett! I Justisens bakgård kan vi garantere god stemning og mye liv og røre. Med elektrisk tak og varmelamper har vi sørget for at det er varmt året rundt i Bakgården. Våre gjester lar seg ikke skremme av litt kuldegrader på vinteren. Vi ruller ut taket når det er behov for det, både på kalde kvelder og når det regner eller snør. Her er det alltid fullt, så ta på deg boblejakka og bli med på festen!

PERFEKT LOKALE FOR SOMMERFEST

Bakgården er det perfekte stedet å arrangere sommerfest, ja her kan du arrangere en skikkelig bakgårdsfest. Inviter gjestene dine til en helt unik opplevelse med smaksrike tapasretter og god drikke til. Den grønne beplantningen og interiøret generelt skaper en god atmosfære, og man kan bli sittende ute hele kvelden og nyte sommervarmen. Det er mulig å booke bakgården både privat og i jobbsammenheng.  Les mer om våre selskapslokaler og konsepter her og kontakt oss via kontaktskjemaet hvis du lurer på noe.