Et annerledes barbesøk


Justisen er først og fremst en populær bar ved Youngstorget med nesten 100 års fartstid i bransjen. Lokalet har eksistert som utested i en eller annen variant helt siden 1928. Etter at vi overtok lokalet i 2014 ble lokalet pusset opp i historiens ånd. Hvert rom og område har en bar med eget særpreg, som ivaretar både det historiske og det nye, moderne Justisen.

 

Bar med høy trivselsfaktor

Justisen_bar_i_oslo_cocktail.jpg

I andre etasje finner du hovedbaren – eller barene – et allsidig barlokale med flere rom og sittegrupper. Sitt hvor du vil i hele lokalet og kjøp drikke fra den baren du selv foretrekker. Her har vi også brettspill til utlån.

Besøk nye Paragrafen

Brettspill på paragrafen

Justisen skal være et møtested for folk i alle aldre med ulike behov. Den tradisjonsrike Paragrafen pub har gått fra å være en populær rockebar til å bli en intim og moderne cocktailbar med fokus på spill og festligheter.

Afterwork med brettspill

Justisen_bar_brett_spill_afterwork_i_oslo.jpg

Justisen er åpen onsdag-lørdag fra kl. 16.00. Hit kan man komme og spille brettspill over et glass eller en kaffe, møte venner og kolleger til et trivelig lag eller nyte det deilige sommerværet i Bakgården etter jobb.

 

Opplev 1900-tallets interiørtrender

Vårt mål er å tilby et samlingssted for alle aldre og interesser – både etter jobb på hverdager og i helgene. Her kan man gjemme seg bort i en krok i en av barene i 2. etasje, spille brettspill med venner i Salongene eller danse til DJ i Bakgården sammen med mange andre danseglade gjester. Barene har et stort utvalg å tilby våre gjester av både kaffe, te, øl, vin, drinker og cocktail. Ønsker du å booke bord i baren? Kontakt oss for å reservere. Det er mulig å reservere bord eller et område i barens ordinære åpningstid.