Bursdag


Feire bursdagen på Justisen

Det er gøy å feire bursdag, og heldigvis fyller alle år én gang i året. Vi elsker å arrangere bursdager, og synes det er viktig at alle har sin egen dag med full oppmerksomhet. På Justisen får du en hjemmekoselig atmosfære rundt arrangementet.

Bursdagsfeiring på Justisen

  • Opptil 100 spisende gjester

  • Skreddersydd opplegg

  • Mulighet for underholdning

  • Velg mellom 3 retters selskapsmeny eller tapas/fingermat

 

Vi har flere rom og lokaler som egner seg bra til bursdagsfeiringen. Ønsker du en mer privat ramme rundt selskapet, kan du leie et avgrenset lokale. Det er også mulig å reservere andre deler og rom i selve barområdet til festlige anledninger. Vi tilbyr alt fra enkel fingermat og tapas til treretters selskapsmeny, med og uten vinpakke. Velg det som passer for ditt selskap.

Skreddersydde løsninger

Feire bursdag på dine premisser. Vi tilpasser oss deg og dine behov, og gjør hva vi kan for å skape den beste mulige opplevelsen. Du skal slippe å tenke på noen ting, vi tar oss av alt i forkant av og etter bursdagsfesten. Ønsker du for eksempel en spesiell velkomstdrink, kan vi ha dette klart når selskapet ankommer. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, eller send oss en forespørsel.