17. mai feiring på Justisen

Her er det godt å samles, midt i sentrum, mens det er som travlest ute i gatene. Vi åpner dørene til Justisen kl. 12.00 og vi tar nå imot bordbestillinger i vår restaurant. Man kan booke via våre nettsider, på mail til ane@justisen.no eller på telefon 22422472. 

Read More
Kim SComment
1. mai feiring på Justisen

Vi har gleden av å invitere deg til feiring av Arbeidernes dag på Justisen - feiring i Møllergatas eldste gård. Etter markeringen på Youngstorget ønsker vi våre venner og bekjendte velkommen til mat og hygge i vår herlige bakgård & restaurant.

Read More
Kim SComment
Justisen klargjør bakgården for utepilsgjester

Oslo, 5. april 2016. Den historiske restauranten Justisen i Møllergata åpner den frodige bakgården for sesongen, med egen lunsjmeny og et innholdsrikt underholdningsprogram. Restauranten som gjenåpnet i fjor høst, vil fra 12. april ta imot gjester som vil nyte både lunsj og middag over en utepils i bakgården, og lokker i tillegg med kulturelle innslag som jazz og stand-up.

Read More
Kim SJustisenComment
DN: Justisens nye drinker

- Det har vært en kjempejobb, særlig siden bygningen er så gammel. Vi har malt veggene med linoljemaling og tatt vare på de skjeve gulvene. Vi vil at de gamle stamgjestene skal kjenne seg igjen, og samtidig tiltrekke oss nye gjester som liker den uformelle stemningen på Justisen, sier Jama Awaleh.

Read More
Kim SøylandComment
DN: Justisen – Vellykket makeover


På Justisen møtes tradisjon og ny tid i et noe kronglete lokale. Resultatet er uansett godt. Et elghode stirret olmt på Pepper fra veggen, men mykt stemmesurr og varm, imøtekommende belysning ga umiddelbar godstemning idet en småsurret kelner lot Salt og Pepper finne sitt eget bord. Så gammeldags at det føles nytt, sa Salt og så seg rundt i lokalet som har huset generasjoner med byråkratfyll, men fått en vakker oppgradering.

Read More
Kim SøylandJustisenComment