selskapslokale med skreddersydde løsninger

På Justisen kan du booke et selskapslokale til ditt arrangement. Vi har flere rom og områder som kan reserveres, avhengig av selskapets størrelse og tema. Bakgården kan også bookes til sommerfest.

SELSKAP

Inviter til selskap (både privat og bedrift) i historiske omgivelser for inntil 100 sittende gjester. Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker og behov.

Bursdag

Inviter gode venner til bursdagsfeiringen, både med og uten mat. Vi har flere rom og en bakgård som er perfekt til å feire bursdag. Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Sommerfest

Arranger sommerfest i bakgården, en bortgjemt perle ved Youngstorget. Her kan man ha opptil 50 gjester til bespisning med mulighet for å bygge opp scene til underholdning.

Julebord

Arranger julebord for bedriften eller venners julebord på Justisen. Vi har store og små rom som kan brukes til julebordet. Maks kapasitet 100 sittende gjester.

Firmafest

Inviter kolleger til å markere et fullført prosjekt, årsfest eller annet. Velg mellom 3 retters selskapsmeny og fingermat eller tapas. Justisen har flere rom som egner seg til firmafest.

Festlokale

Justisen holder til i en av Oslos eldste bygårder, og byr på et sjarmerende lokale med knirkete trapper, lave tak og toaletter på svalgangen. Et godt utgangspunkt for festlokale.

Gjestene var meget fornøyde; mat, service og atmosfære ble rett og slett en stor suksess!
— Kunde etter arrangement

Send oss en forespørsel

Lurer du på om Justisen er det rette stedet for ditt arrangement? Eller har du noen andre spørsmål? Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi har erfarne prosjektledere som kan bistå deg med hele prosessen – fra A til Å. Hos oss får du én kontaktperson å forholde deg til, som vil jobbe for å finne den beste løsningen for ditt arrangement.

Arranger selskap i historiske lokaler

Knirkete trapper og lavt under taket, gammeldags retro tapet og møbler fra en svunnen tid. Atmosfæren på Justisen er behagelig og avslappet, og man får med én gang følelsen av å sitte hjemme i noens stue. Et perfekt sted å arrangere selskap og feiringer.

I tillegg til vanlig bardrift onsdag-lørdag, tilbyr vi muligheten til å reservere/leie et eget lokale til private fester og firmaevents alle dager. Justisen består nemlig av flere barer og selskapslokaler i ulike størrelser og med ulikt preg. Vi tilpasser opplegget etter dine ønsker og behov.

Hjemmekoselig og uformelt selskapslokale i Oslo sentrum

Hva pratet de om, alle gjestene som festet og feiret selskap i Møllergata i gamle dager? Justisen har eksistert som utested, spisested og/eller festlokale i nesten 100 år. Her sitter historien i veggene, og vi kan se for oss livlige diskusjoner, god mat og drikke og dans og moro i årtier. Stedet har vært et samlingssted på Youngstorget for jurister, politifolk, arbeidere og resten av Oslos borgere.

Det finnes mange selskapslokaler i Oslo sentrum; noen store og noen små; noen moderne og noen med et eldre preg. På Justisen kan du leie selskapslokale med en hjemmekoselig og uformell atmosfære. Her er det mange muligheter, alt etter hva slags type markering eller feiring du skal arrangere og antall gjester. Vi har flere lokaler under samme tak som kan reserveres til alle typer events.