Afterwork


Afterwork betyr, som navnet tilsier, etter jobb og er et slags konsept som har kommet til Norge den senere tiden. Å møte venner – eller å samle kolleger og gå ut etter jobb på en hverdag blir mer og mer vanlig. Fredag er ikke lenger den eneste dagen man kan gå ut og være sosial, men mange velger i stedet andre dager for å være sosial og tilbringer heller helgene hjemme.

 

Besøk Justisen etter jobb

Med sentral beliggenhet på Youngstorget, kun få minutters gange fra Oslo S, er Justisen det perfekte stedet for afterwork. Det er lett tilgjengelig uansett hvor i Oslo man kommer fra, og ligger i nærheten av mange gode spisesteder hvis man ønsker en matbit først.

Samle kollegene etter en intensiv dag, og koble ut med litt god drikke i en avslappet atmosfære. Barområdet oppe er innredet etter inspirasjon fra tiden det var en leilighet. Møbler og interiør er nøye utvalgt for å gjenskape følelsen av et hjem fra flere epoker på 1900-tallet. Man skal kunne slappe av når man er hos oss, og det skal føles som å komme hjem. Len deg tilbake og bare nyt følelsen av at arbeidsdagen er over.

Spillkveld med venner

“Han flyttet springeren til F6, og dette er veldig dramatisk”. Det er nesten så vi hører kommentatorene fra NRK i bakgrunnen. Interessen for sjakk har eksplodert de siste årene, og folk følger NRKs dekning av mesterskapene med stor innlevelse. Disse sendingene har bidratt til å øke nordmenns kunnskap om, og interesse for sjakk, og det spilles som aldri før. Også på Justisen kan du nå spille sjakk og andre spill. Vi har mange brettspill til utlån, så hvorfor ikke arrangere spillkveld på Justisen?