Julebord


Julebord for venner og kolleger

Velg mellom flere selskapslokaler når du skal arrangere årets julebord for bedriften eller venner. På Justisen kan du arrangere julebord for inntil 100 personer. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tilpasser opplegget etter dine preferanser.

 

Julebord på Justisen

  • Maks kapasitet på hele huset: 470 personer

  • Skreddersydd opplegg

  • Mulighet for underholdning

  • Velg mellom 3 retters meny eller juletapas

Julebord med jobben

Julebord med jobben er en av årets største begivenheter, og en fest som betyr mye for de ansatte. Man har lagt en lang høst bak seg, og det er viktig å ha noe å se fram til i mørketiden. Hvordan hadde denne tiden vært uten julefeiring? Julen lyser – bokstavelig talt – opp tilværelsen, og er en tid med mye hygge og forventning om den lyse årstiden som kommer, i hvert fall for de fleste av oss. I jobbsammenheng er den ofte et kjærkomment avbrekk fra hverdagens stress og mas. På julebordet kan man senke skuldrene og bare ha det gøy sammen. Ettersom dette er en viktig fest for de ansatte, er det smart å begynne å planlegge julebordet så tidlig som mulig, gjerne før sommeren! Det er stor rift om populære lokaler og restauranter, så derfor lønner det seg å ha en god idé om hvilket lokale som kan være aktuelt for festen. 

Julebord i Oslo sentrum?

Står du som arrangør av julebordet, men vet ikke helt hvor du skal begynne å lete etter lokale? Det er mange lokaler rundt om i Oslo som egner seg godt for selskapeligheter. Mange ønsker å ha festen på selve arbeidsplassen, men det er også hyggelig å variere litt fra år til år. Hvorfor ikke satse på å ha julebordet i Oslo sentrum? Det finnes mange flotte lokaler i bykjernen som passer for større fester.

Nå kommer det selvsagt an på hvor mange ansatte du har. Har du en stab på flere hundre mennesker, kan du leie en festsal på et hotell, eller gå for et stort utleielokale som også arrangerer konferanser og lignende. Er dere en mindre bedrift, kan det være hyggelig å ha et lukket selskap på en av byens restauranter eller finne et lite og sjarmerende lokale. Fordelen med å ha julebord i Oslo, er ikke bare at utvalget av lokaler er større; med alle valgmulighetene finner du også lokaler som er rimeligere. I tillegg er det enkelt å komme seg fra alle kanter av byen inn til Oslo sentrum med buss, bane og trikk. Når man har julebord i Oslo, kan man dessuten ta med medarbeiderne på et glass i forkant av festen, eller avslutte med en tur på byen for dem som ønsker det. Og nattbusser og trikker fører deg hjem på billig vis, slik at du slipper å bruke en formue på taxi.

Arranger et annerledes julebord

Vil du arrangere et annerledes julebord, er det et godt tips å ta med de ansatte på aktiviteter i forkant av festen. I Oslo sentrum finner man både bowlinghall og utendørs skøytebane, samt mange flere tilbud som kan være med på å gi et morsomt«kick off». Byen er pyntet med lys og flotte farger, og julemarkedene i Spikersuppa og på Youngstorget er med på å sette den rette stemningen for julebordet. Et annet tips er å være med på arrangerte pub til pub-runder i Oslo – dette vil garantert bli en suksess!

Hva kan lokalet hjelpe med?

Når man skal ha julebord med jobben, er det mange ting å tenke på i forkant. Har du allerede booket et passende lokale, går det an å høre med kontaktpersonen på stedet om de kan hjelpe til med både tilretteleggingen av arrangementet og matserveringen. Vil du ha et julebord som passer til akkurat din fest, gjør de kanskje hele jobben for deg slik at du bare kan konsentrere deg om å ha det hyggelig med dine ansatte. Det går også an å lage en festkomité til å ta seg av både pynting av lokale og underholdning. Planleggingen bør ikke ta for mye av arbeidsdagen heller, derfor er det som sagt lurt å starte tidlig.

Bruk erfaringer fra fjorårets julebord

Hver gang du planlegger et julebord med jobben, kan du ta med deg erfaringene fra forrige års fest. Hva fungerte godt, og hva fungerte ikke så godt? Er det noe som burde være annerledes i år? De ansatte er som oftest svært vennlig innstilt til et julebord med jobben, så det skal mye til for at det ikke blir vellykket. Som sagt er det en tid på året da folk trenger en hyggelig fest å se fram til. Og kjenner du dem litt, vet du også hva slags type fest de setter pris på. Det skal være en fest som passer for både deg og dine ansatte, og er samtidig en fin anledning til å gi sine ansatte noe tilbake.

Book justisen til julebordet

Vi har lang erfaring med å arrangere julebord, både i firmasammenheng og privat. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, eller ta turen innom etter jobb for å se om lokalet passer til julebordet ditt.