Lokaler til leie bursdag


Skal du feire bursdag og har lyst til å samle både venner og familie? Hvorfor ikke leie et sjarmerende lokale midt i hjertet av Oslo? Her får du noen tips om hva du kan finne, og hva du bør tenke over når du skal planlegge den store dagen. Når man fyller rundt år, er det stas å gjøre litt ekstra ut av dagen ved å samle alle man er glad i til en fest.

 

Legg bursdagen til Justisen

Det er derimot ikke alle som har stor nok plass hjemme til å invitere alle man ønsker. Da går det an å forhøre seg med ulike lokaler rundt om i byen om de har kapasitet. Det finnes mange hyggelige lokaler til leie for bursdager og andre typer anledninger i Oslo sentrum som kan være vel verdt å vurdere!

Budsjett og planlegging

Før man går i gang med å forhøre seg med ulike lokaler, er det lurt å ha et budsjett for festen. Når du vet hva du kan ta deg råd til, er det mye lettere å finne et lokale som egner seg for akkurat ditt selskap. Det er mange ting å tenke på når man skal i gang med å planlegge, men først og fremst er det viktig å få en oversikt over hvor mange man blir. Så snart gjestelisten er klar, sender du ut invitasjonene med svarfrist og setter i gang jakten på et lokale. 

Det er et stort antall lokaler til leie for bursdager der ute, både rimelige og litt dyrere alternativer, derfor lønner det seg å undersøke godt og være ute i god tid med planleggingen. Et godt tips er å sende forespørsel til flere samtidig, slik at du kan sammenligne prisene i ro og fred. Dermed kan du luke vekk de som koster for mye, eller du kan for eksempel slå til på et tilbud som omfatter pakkeløsning med ferdig middagsmeny til en god pris. Mange lokaler tilbyr mat via cateringbyråer eller egen restaurant.Du kan også finne lokaler til leie som skreddersyr bursdagen for deg. De har gjerne den ekspertisen som skal til for å skape en vellykket ramme rundt selskapet.

 Man trenger ikke nødvendigvis et stort budsjett for å få i stand en hyggelig fest. Det finnes rimelige lokaler til leie for bursdag og større festligheter – bare fantasien setter grenser for hvor du kan ha festen og hva du kan gjøre. Tenk kreativt! Du kan både pynte lokalet og ordne med maten selv for å få ned kostnadene. Det går også an å invitere til et spleiselag der gjestene tar med seg en liten rett hver til buffeen, noe de fleste gjør med glede – og middagen blir dermed variert og spennende!  

Leie stort eller lite lokale?

Når man skal finne et egnet lokale til leie for bursdagen, kommer det mye an på hvor mange man blir og hvor stort lokale man trenger. Hvis du skal arrangere et mindre selskap, kan det være en idé å leie et mer intimt lokale, gjerne med tilstøtende rom som gjør det mulig for gjestene å trekke seg tilbake og mingle litt underveis i selskapet. Kanskje du ønsker et lokale i nærmiljøet? Det finnes fine lokaler til leie for både bursdager og andre feiringer i alle bydeler, noe som gjør avstanden kort for både deg og dine overnattingsgjester. Men det finnes også utallige lokaler til leie for bursdag og fest i Oslo sentrum! Det kommer ikke bare an på budsjettet, men også hva slags type lokale du trives i. 

Lokalet spiller faktisk en rolle – det kan være med på å sette stemningen for hele festen. Er du av typen som foretrekker store og luftige lokaler med store vinduer og utsikt over byen, eller trives du best i små og intime lokaler med lune kriker og kroker? Uansett er det størrelsen på festen som bør avgjøre hvor stort lokale man leier. Er lokalet for lite i forhold til antall gjester, virker det fort for tett og trangt, og er lokalet for stort, vil det virke upersonlig om det er glissent mellom rekkene. Hva med å finne et lokale til leie som gir bursdagen din en unik ramme?

Lei et lokale i historiske omgivelser

Er du på jakt etter et litt spesielt lokale til leie på bursdagen din, kan du gå for en gammel bygård og feire dagen i historiske omgivelser – midt i Oslo sentrum! Slike lokaler har en egen sjarm og atmosfære som garantert vil løfte festen og skape en flott ramme rundt den store dagen. Gamle bygninger som tidligere huset en «brun» kafé, fungerer i dag som perfekte lokaler til leie for bursdager og andre arrangementer, og er virkelig verdt å sjekke ut. Her kan du invitere inntil 100 gjester og velge et lukket selskap i ett område av lokalet, eller du kan ta med deg gjestene dine og feire dagen utendørs i en herlig oase av en bakgård, fylt med planter og varmelamper! Velger du et lokale med en bakgård eller uteservering, kan man nyte nydelig mat og drikke i lune omgivelser om sommeren. 

Mulighetene er mange på et slikt sted. De gamle husene med bindingsverk, svalganger og trevegger samt et interiør fra fordums tider skaper en lun og hjemmekoselig stemning, noe gjestene dine garantert vil sette pris på. Det er ikke bare de store festlokalene som tilbyr hjelp med mat og servering. Det kan være lurt å leie et lokale til bursdagen som kan stå for hele arrangementet av festen. 

Mange utesteder i Oslo sentrum har også lokaler til leie til både bursdag og andre feiringer. De kan for eksempel foreslå meny, velkomstdrinker, plassering og pynting av bord. På den måten kan du slappe av og hygge deg med gjestene og la vertskapet sørge for at alt går etter planen. Kanskje har de også tips til underholdning? Eller hva med å arrangere en temafest som passer til lokalene og de spesielle omgivelsene? Har man et tema, er det straks enklere å pynte! Uansett vil valg av riktig selskapslokale definitivt bidra til å løfte helhetsinntrykket.

Hvorfor leie et lokale i sentrum?

Det finnes utallige lokaler til leie for bursdager og andre store anledninger i Oslo, men går du for et lokale midt i sentrum, er det praktisk av mange grunner. For det første har Oslo en liten bykjerne der man stort sett kan gå fra sted til sted. For det andre; hvis gjestene dine kommer med fly eller tog, er de raskt på plass i hjertet av Oslo. Her ligger også de fleste hotellene, med rom i alle størrelser og prisklasser, der man kan innkvartere gjestene sine. 

Vil man finne et passende lokale til leie til bursdagen, bør man passe på å være tidlig ute med å booke både lokale og hotell. Det er mange som ønsker å leie lokaler her av praktiske grunner, men også på grunn av nærheten til alt det spennende som rører seg midt i hovedstaden. Kanskje du ønsker å ta med dine gjester på en liten sightseeing i forbindelse med feiringen? 

I sentrum av Oslo er det en rivende byutvikling, ikke bare med Operaen som et yndet landemerke; i det samme området finner man også den nye havnepromenaden med badstuer og mathallen Vippa som gir byen et internasjonalt preg. Langs Barcode og Sørenga er det dessuten et yrende kafé- og strandliv, som tiltrekker seg turister fra hele verden. Oslo er blitt en moderne hovedstad som er attraktiv å vise fram, og med et sentralt lokale for festen gir du gjestene muligheten til å få oppleve alt den kan by på!

Lokaler til leie – feire bursdagen på Justisen

Justisen satser på å leie ut lokaler til bursdager og andre selskap. Ønsker du å komme og se lokalene våre? Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og tilpasser opplegget etter dine ønsker og behov.