UTESTED MED SJARM

Justisen restaurant design element.png

Paragrafen Pub var ikke opprinnelig en del av Justisen, men ble innlemmet i resten av driften etter restaureringen i 2015. Tidligere var Paragrafen et populært samlingssted for alle som dyrket rockemusikk, men i dag spiller vi mye forskjellig musikk innen både rocke- og popsjangeren. 

Justisen bord, design element.png

LØNNINGSPILS PÅ PARAGRAFEN

Paragrafen pub er det perfekte stedet å arrangere lønningspils. Ta med kollegene etter endt arbeidsdag og start kvelden med noe godt å drikke. Vi har et stort utvalg av øl i baren, og det lille lokalet er innbydende og har en behagelig atmosfære. Og skulle dere bli sultne, er ikke veien lang for å få seg en matbit; Justisen Restaurant ligger rett ved siden av og tilbyr god bistromat. 

SOSIALE ARRANGEMENTER

Er du på jakt etter et lite og intimt lokale til en mottagelse eller uformell feiring, bør du vurdere Paragrafens lokaler. Her kan du for eksempel samle en liten gruppe til en aperitiff eller drinkaften – med eller uten fingermat. Kontakt oss gjerne via vårt kontaktskjema hvis du er interresert i å booke Paragrafen. Les mer om våre utleielokaler

 
Paragrafen bar, et utested med sjarm i Oslo sentrum.jpg