GOD MAT OG DRIKKE PÅ YOUNGSTORGET


Justisen restaurant er blitt en moderne bistrorestaurant i en av Oslos eldste bygårder, datert 1625. Vi henter inspirasjon fra moderne, nordiske kjøkken når vi setter sammen menyen, og baserer rettene på ferske, norske råvarer som er sesongaktuelle for å få frem de aller beste smakene. Derfor skifter vi også ut menyen flere ganger i året, slik at du til enhver tid skal få de aller beste smakene servert. 

Restaurant
Tirsdag til torsdag – 16:00 - 22:00
Fredag til lørdag – 16:00 - 22:30

 

Helaften på Justisen

Restauranten er absolutt verdt et besøk, enten om du kommer rett etter jobb med gode kolleger eller om du skal ha en matbit før du går videre i baren. En av fordelene med Justisen er nettopp de mange funksjonene vi har i ett og samme bygg. Etter middagen trenger du ikke å gå langt til baren: den ligger enten på andre siden av inngangspartiet (Paragrafen pub) eller i 2. etasje i samme bygg. På sommeren utvider vi tilbudet og flytter deler av restauranten ut i Oslos triveligste bakgård, hvor du kan nyte deilige matretter ute på varme sommerkvelder.

Lidenskapelig interesse for mat

Restauranten drives i dag av et herlig team som har en lidenskapelig interesse for mat, vin og de gode samtalene. De har mye verdifull erfaring fra restauranter i flere land. Kjøkkensjefen Sako Safarian har jobbet på flere restauranter i Sverige, Frankrike og Norge. Han har samlet mye verdifull erfaring fra disse stedene, og jobbet blant annet for restauranten RENAA i Stavanger. Saka elsker å skape nye retter ved å tenke nytt og annerledes. Selv sier han at han ikke er fornøyd før han har skapt matretter som blir en snakkis i lang tid etter et restaurantbesøk. 

Lang og internasjonal erfaring

Restaurantsjef Lee Mannion-Gibson har over 30 års erfaring fra bransjen i London og Oslo, og har jobbet og samarbeidet med blant andre Marco Pierre White, Gordon Ramsay og Bølgen og Moi. Han er svært talentfull og har mange spennende ideer til nye matretter og smakssammensetninger. Sammen utgjør dette stjerneteamet en unik duo som skaper gode matopplevelser for Justisens matglade gjester. De har funnet den perfekte kombinasjonen av å ivareta Justisens historiske sjel, samtidig som de tilfører restauranten nye og moderne elementer.