Salongene


I vår andre etasje finner du flere barer med en helt unik innredning. Vi har valgt å kalle denne delen for Salongene, ettersom den hovedsakelig ble brukt som leilighet/bolig helt frem til 70-tallet. Da det ble bestemt at også andre etasje skulle innlemmes i driften av Justisen, ble møbler og interiør beholdt som det var den gang. Dermed fikk vi et autentisk og stilig uttrykk i våre barer. I salongene er det også mulig å reservere bord eller et område i barens ordinære åpningstid (fra senest kl. 19.00 til kl. 22.00).

 

Historisk innredet barlokale

Ettersom vi har valgt å beholde rominndelingen, har vi fått et unikt barlokale med flere rom og sittegrupper i Salongene. Du kan sitte hvor du vil i hele lokalet, og kjøpe drikke fra den baren du selv foretrekker. I tilknytning til barene ligger flere av stuene på rekke og rad. De er innredet med en lekker tapet med forskjellige mønstre. På veggene henger det gamle bilder, og stolene er antikke og gode å sitte i. 

3 forskjellige barkonsepter

Hovedbaren er vår cocktailbar der du kan kjøpe et stort utvalg av klassiske longdrinker, øl og vin. Litt skjult innerst i hjørnet ligger rockebaren, hvor vi serverer våre signaturdrinker og et godt utvalg av øl. Kjøkkenbaren gir deg følelsen av å sitte hjemme – ja nettopp på kjøkkenet til noen. De gode samtalene kommer ofte over en tekopp på kjøkkenet, og vi ønsker å gjenskape denne godfølelsen med vår kjøkkenbar.

Selskap på Justisen

Justisen er et perfekt sted å arrangere vennemiddager eller uformelle jobbfester. Velger du for eksempel å feire bursdagen i Salongene, blir det nesten som å invitere hjem til deg selv. Den autentiske innredningen skaper en behagelig og hjemmekoselig atmosfære som er helt unik. Her kan større og mindre grupper booke bord og nyte en fantastisk kveld med gode samtaler.