Selskapslokaler Oslo sentrum


Har du planer om å arrangere et større selskap, men vet ikke hvor du skal ha festen? Hvorfor ikke velge et av mange selskapslokaler i Oslo sentrum? Her finnes det selskapslokaler i alle størrelser og varianter. 

 

Finn riktig selskapslokale

Skal du ha en stor feiring av noe slag, men aner ikke hvor du skal begynne å lete? I dag kan man gjøre et raskt søk på nettet og finne et stort antall lokaler til leie i alle størrelser og prisklasser. Det er lett å gå seg vill i skogen av tilbud. Spørsmålet koker ofte ned til hvor stort budsjett man har, men også hva slags type selskap man ønsker å ha. Man tenker kanskje først at det er lite aktuelt å leie et selskapslokale i Oslo sentrum, midt i byen blant trafikk og menneskemylder, men sannheten er at du kan finne flotte og litt bortgjemte selskapslokaler bare et steinkast fra Karl Johan!

Hvorfor Oslo sentrum? 

Uansett hvor i byen man bor, kan man finne selskapslokaler til leie i nærområdet. Det kan være et velhus, galleri eller en pub som leier ut selskapslokaler til alle slags festlige samlinger. For mange er det viktig å ha festen i lokalmiljøet, da de identifiserer seg selv med området og miljøet, i tillegg til at det er praktisk å kunne hente og bringe mat og utstyr hjemmefra. Men ingen bydeler ligger lengre fra bykjernen enn at det også er praktisk å leie et selskapslokale i Oslo sentrum. En kort kjøretur med buss eller trikk tar deg raskt inn til byen. For gjester som kommer langveis fra med tog eller fly, er det kun en kort spasertur fra Jernbanetorget til de fleste selskapslokalene. I Oslo sentrum finner man dessuten et stort antall rimelige og hyggelige hoteller dersom man har behov for et sted å overnatte i nærheten av lokalet. På kjøpet får man anledning til å nyte storbylivet og samtidig ta en nærmere titt på alt Oslo kan by på av kultur og severdigheter. Oslo har hatt en spennende og nyskapende byutvikling de siste årene, med kaffebarer i verdensklasse, havnepromenade med panoramabadstuer, mathallen Vippa og Operaen som trekker turister hit fra alle kanter av verden.

Send forespørsel og gå på befaring!

Enten det dreier seg om en bursdagsfeiring, et bryllup eller en sommerfest på jobben, så trenger man et selskapslokale som matcher størrelsen på selskapet. Det er viktig å ikke haa festen i et for trangt lokale, og heller ikke i et lokale som blir for stort og glissent. Når gjestelisten er klar, ser du raskt hvor stort selskapslokale du kan komme til å trenge. Om du ønsker å leie et selskapslokale i Oslo sentrum, kan du velge mellom alt fra flotte, luftige lokaler i høyden til små, lukkede selskap på en restaurant eller bar. 

Det er gjerne budsjettet som avgjør hvilket du lander på, men også hva slags type lokale du trives i. For å finne det rette stedet for akkurat ditt arrangement, er det lurt å først sende en forespørsel til flere selskapslokaler og forhøre deg om pris. Du har kanskje ikke tenkt over at det går an å leie alle slags typer selskapslokaler i Oslo sentrum, men her finnes det lokaler i alle varianter. Gå gjerne på befaring hos de lokalene som er aktuelle, og hør gjerne også med venner om de har noen steder å anbefale. Det er først når du kommer inn i et lokale at du kan kjenne etter om det gir deg en god følelse. Men husk, det skal pyntes også, så prøv å se for deg hvordan det kan komme til å se ut når alt er på plass. 

Selskapslokaler med pakkeløsning

Når du har etablert kontakt med et par av lokalene, kan du forhøre deg om eventuelle pakkeløsninger. De fleste selskapslokaler i Oslo sentrum kan tilby hjelp med både matservering, teknisk utstyr, pynting av lokalet og kanskje også underholdning. På den måten kan du selv bare lene deg tilbake og ta deg av gjestene uten å måtte bekymre deg for alle detaljer. På en stor dag vil man kanskje ha litt av regien selv, gjerne i samråd med venner eller familie, men dreier det seg om en sommerfest eller et julebord, er det en god idé å la lokalet hjelpe til med det praktiske. Det er mange ting å huske på i forbindelse med et slikt arrangement. Er planen å ha sommerfest med dine ansatte, går det an å ha noen morsomme aktiviteter utendørs på dagtid, og siden ta middagen inne i det valgte selskapslokalet. I Oslo sentrum er det mange ting å finne på, enten man vil la en festkomité ta seg av planleggingen eller booke en aktivitet hos et eventbyrå.

Formelt eller uformelt selskapslokale?

Oslo er en forholdsvis liten by med få høyhus, men de siste årene har vi sett at det begynner å danne seg en flott skyline langs havnen. Ønsker du å gå for et stilrent og moderne lokale i et høyhus med utsikt over byen og fjorden, kan du finne selskapslokaler i Oslo sentrum som garantert vil gjøre inntrykk på gjestene. Å stå ute på en stor terrasse med en aperitiff eller velkomstdrink før middagen, og skue utover hovedstaden, er en fin icebreaker når man skal småprate med gjester man kanskje ikke kjenner så godt. En slik fest vil muligens være av det litt mer formelle slaget, og passer godt til et bryllup eller et annet slags stort event, men det er selvsagt ikke alle som kan ta seg råd til et slikt selskapslokale. 

Ønsker du heller å gå for et litt mindre selskapslokale i Oslo sentrum, kan du ha et lukket selskap i en restaurant eller pub, eller leie et middels stort selskapslokale i en gammel bygård i kort avstand fra Karl Johan. Her inne sitter historien i veggene, og det litt dunkle og gamle interiøret gir rommene en helt egen atmosfære. Disse lokalene har gjerne tilstøtende rom der dere kan sitte for dere selv, og hvor gjestene kan snike seg ut for noen pauser underveis i selskapet. Det finnes flere slike sjarmerende selskapslokaler i Oslo sentrum. Og kikker man inn i bakgårdene, finner man gjerne små oaser der inne; med benker og parasoller, varmelamper og koselige svalganger fra en svunnen tid. Ikke bare er det hyggelig å ha muligheten til å ta seg en tur ut i bakgården på en varm sommerdag; det er også mulighet for å ha selve selskapet her. Det blir garantert en annerledes og uformell fest! Har du lyst på en skikkelig vennefest, kan du leie en DJ og la dansen foregå her ute, om det så er vinter! Varmen sørger lampene for, og stemningen kan bli magisk når natten faller på. 

Vi har selskapslokaler i Oslo sentrum

Hvis du er i tvil om hva slags selskapslokale du skal velge, er du ikke alene. I mylderet av selskapslokaler i Oslo sentrum er det ikke alltid like lett. Men vi hjelper deg gjerne med å finne det riktige lokalet for ditt arrangement. På Justisen har vi flere selskapslokaler i ulike størrelser og varianter. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset ditt arrangement, og kan også bistå med underholdning o.l. Kontakt oss for å komme på befaring med en uforpliktende samtale.