Et annerledes barbesøk


Justisen er først og fremst en populær bar ved Youngstorget med nesten 100 års fartstid i bransjen. Lokalet har eksistert som utested i en eller annen variant helt siden 1928. Etter at vi overtok lokalet i 2014 ble lokalet pusset opp i historiens ånd. Hvert rom og område har en bar med eget særpreg, som ivaretar både det historiske og det nye, moderne Justisen.

 

Bar med høy trivselsfaktor

Justisen_bar_i_oslo_bartender.jpg

I andre etasje finner du hovedbaren – eller barene – et allsidig barlokale med flere rom og sittegrupper. Sitt hvor du vil i hele lokalet og kjøp drikke fra den baren du selv foretrekker. Her har vi også brettspill til utlån.

Besøk nye Paragrafen

Justisen-drinker-mocktail

Justisen skal være et møtested for folk i alle aldre med ulike behov. Den tradisjonsrike Paragrafen pub har gått fra å være en populær rockebar til å bli en intim og moderne cocktailbar med fokus på spill og festligheter.

Afterwork med brettspill

Justisen_bar_brett_spill_afterwork_i_oslo.jpg

Justisen er åpen onsdag-lørdag fra kl. 16.00. Hit kan man komme og spille brettspill over et glass eller en kaffe, møte venner og kolleger til et trivelig lag eller nyte det deilige sommerværet i Bakgården etter jobb.

 

Opplev 1900-tallets interiørtrender

Vårt mål er å tilby et samlingssted for alle aldre og interesser – både etter jobb på hverdager og i helgene. Her kan man gjemme seg bort i en krok i en av barene i 2. etasje, spille brettspill med venner i Salongene eller danse til DJ i Bakgården sammen med mange andre danseglade gjester. Barene har et stort utvalg å tilby våre gjester av både kaffe, te, øl, vin, drinker og cocktail. Ønsker du å booke bord i baren? Kontakt oss for å reservere. Det er mulig å reservere bord eller et område i barens ordinære åpningstid.