Festlokale


Enkelt og stilrent festlokale

På jakt etter et spesielt festlokale i Oslo sentrum? Justisen holder til i en av Oslos eldste bygårder, og byr på et sjarmerende lokale med knirkete trapper, lave tak og toaletter på svalgangen. Stedet har eksistert som samlingssted for Oslos borgere i nesten 100 år og har mange stolte tradisjoner. Vi legger til rette for en koselig og stilren feiring i vårt festlokale, både privat og i bedriftssammenheng.

Festlokale på Justisen

  • Maks kapasitet på hele huset: 470 personer

  • Skreddersydd opplegg

  • Mulighet for underholdning

  • Velg mellom 3 retters selskapsmeny eller tapas/fingermat

Skreddersydd arrangement

Book Justisens festlokale til ditt neste arrangement. Våre prosjektledere har lang erfaring, og bistår deg med alt fra A til Å. Hos oss får du én kontaktperson å forholde deg til, og som vil jobbe for å finne den beste løsningen for ditt arrangement.

Mat og servering

Du kan velge mellom 3 retters selskapsmeny, tapas og fingermat til festen. Kontakt oss gjerne for å se selskapsmenyen, eller hvis du vil ta en titt på lokalet. Sammen finner vi det beste alternativet for din fest.

Underholdning

Ønsker du et festlokale med mulighet for underholdning? Vi har ulike løsninger for dette. Kontakt oss for mer informasjon. Les mer om festlokaler i Oslo.