Ny burger med sesongens ingredienser

Hamburgeren har i løpet av tiden blitt en favoritt blant nordmenn, og de seneste årene har vi sett mange nye burgersteder åpne og falle i Oslo. Justisens faste hamburger på menyen endrer seg hver gang vi presenterer en ny meny. Da har vi fokus på sesongbaserte råvarer for å få frem de beste smakene.

 
 
Justisens burger serveres med brød og pommes frites.

Justisens burger serveres med brød og pommes frites.

 
 
 

Justisens hamburger

Vi har alltid en hamburger på menyen, og ved menyskifte justerer vi hamburgeren etter sesongbaserte råvarer. I sommer kunne gjestene våre oppleve vår spesielle pestoblanding. Denne gangen består toppingen av røkt cheddar og løk – i tråd med høstens farger. Vår saftige hamburger med husets brød og dressing serveres med pommes frites. 

En kort historie om hamburgeren

Man kan gå helt tilbake til mongolsk krigshistorie for å forstå hvordan hamburgeren ble til, men vi hopper rett til USA og tyske immigranter som introduserte hamburgeren for amerikanerne. Visste du at navnet hamburger er hentet fra Hamburg? 

Den gang ble hamburgere servert rett på tallerkenen; hakket kjøtt med poteter og saus – "The Hamburger Steak" ble den kalt. Det tok ikke lange tiden før hele landet serverte retten, men det tok 20-30 år før den ble servert med brød, slik vi kjenner hamburgeren i dag. 

Kom innom og prøv Justisens høstburger!

 
Du kan selv velge hvor godt stekt du ønsker at kjøttet skal være. 

Du kan selv velge hvor godt stekt du ønsker at kjøttet skal være.