Inviter til selskap i historiske omgivelser


På Justisen kan du leie lokale med en hjemmekoselig og uformell atmosfære til ditt selskap – både privat og i bedriftssammenheng. Mulighetene er mange i et lokale som huser flere rom og soner godt egnet for alle typer markeringer og feiringer. Vi har en sentral beliggenhet rett ved Youngstorget i Oslo sentrum. Når du velger å holde et arrangement på Justisen, får du en fantastisk ramme rundt selskapet. Uansett hvilken del av lokalene du velger for din feiring, vil du oppleve byggets lange og tradisjonsrike historie. Bygården har huset restauranter, kafeer og barer i over 100 år, noe man merker med én gang man entrer lokalet.

 

Selskap på Justisen

  • Maks kapasitet på hele huset: 470 personer

  • Skreddersydd opplegg

  • Mulighet for underholdning

  • Velg mellom 3 retters selskapsmeny eller tapas/fingermat

 
 
Gjestene var meget fornøyde; mat, service og atmosfære ble rett og slett en stor suksess!
— Kunde etter arrangement
 

Feire årslaget

På Justisen kan du leie selskapslokale til alle anledninger, for eksempel bursdagsfeiring. Mange ønsker å invitere venner og familie til et ordentlig selskap for å markere at de fyller rundt tall. La oss gjøre jobben for deg, så kan du fokusere på gjestene dine og nyte kvelden.

Selskap i bakgården

Vår grønne bakgård er et supert sted å arrangere selskap på sommeren. Her kan gjestene sitte ute i grønne omgivelser og nyte god mat og drikke på varme sommerkvelder. Bakgården er perfekt for en minglefest eller sommerfest med jobben. Les mer om sommerfest i Bakgården.

Vi skreddersyr selskapet

På Justisen får du et skreddersydd opplegg som passer til ditt selskap og dine preferanser. Vi har erfarne prosjektledere som har vært med på å arrangere alle typer selskaper, og som bistår deg med hele planleggingen. Kun det beste er godt nok for oss. Ta kontakt via vårt kontaktskjema, så får du all informasjonen du trenger om menyer og gjennomføring.