LEIE SELSKAPSLOKALER I OSLO? JUSTISEN HAR MANGE GODE LØSNINGER

På Justisen kan du leie selskapslokale med en hjemmekoselig og uformell atmosfære. Her er det mange gode muligheter alt etter hva slags type markering eller feiring du skal arrangere og antall gjester. Vi har flere lokaler under samme tak som kan reserveres til alle typer events. I andre etasje er det mulig å reservere bord eller et område i barens ordinære åpningstid (fra senest kl. 19.00 til kl. 22.00).

Gjestene var meget fornøyde; mat, service og atmosfære ble rett og slett en stor suksess!
— Kunde etter arrangement

SAMLE GJENGEN PÅ JUSTISEN

På Justisen kan du leie festlokale til alle anledninger, for eksempel bursdagsfeiring, vennejulebord og andre sosiale sammenkomster. Vi har en sentral beliggenhet rett ved Youngstorget i Oslo sentrum. Når du velger å holde et arrangement på Justisen, får du en fantastisk ramme rundt festen. Uansett hvilken del av lokalene du velger for din feiring, vil du oppleve byggets lange og tradisjonsrike historie. Bygget har huset restauranter, kafeer og barer i over 100 år, noe man merker med én gang man entrer lokalet. 

ARRANGER FLOTTE FIRMAFESTER

Det er lurt å være tidlig ute når man skal arrangere selskap for venner eller bedriften. Vi har dyktige prosjektledere med lang erfaring som har vært med på å arrangere alle mulige typer fester og selskaper. Det er mulig å reservere bakgården, og i andre etasje kan vi holde av bord i en av salongene slik at dere får en hjemmekoselig ramme rundt markeringen. Ta kontakt via vårt kontaktskjema, så får du all informasjonen du trenger om menyer og gjennomføring. Vi ser frem til å høre fra deg.

SOMMERFEST I BAKGÅRDEN

Vår frodige bakgård er et supert sted å arrangere sommerfest. Her kan gjestene sitte ute i grønne omgivelser og nyte god mat og drikke. I bakgården kan man sitte ute hele kvelden og nyte sommervarmen med noe godt i glasset. De grønne plantene skaper en behagelig atmosfære og er perfekt for en minglefest eller sommerfest med jobben. Er du interessert i å høre mer om dette, kan du gjerne ta kontakt via kontaktskjemaet. Våre prosjektledere hjelper deg med å finne den beste løsningen for din feiring.