Sommerfest


Sommer + sol + bakgård = den perfekte rammen for en sommerfest! Arranger sommerfesten i en stille og bortgjemt bakgård – midt i Oslo sentrum. Justisen ligger få minutters gange fra Oslo S med tilgang til all kollektivtrafikk, og det ligger mange hoteller i umiddelbar nærhet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger slik at festen blir slik du ser for deg. Det er også mulig å booke de andre selskapslokalene våre til sommerfesten. Kontakt oss hvis du har noen spørsmål, vi viser deg gjerne lokalene.

 

Sommerfest på Justisen

  • Opptil 60 personer (ved bespisning) i Bakgården

  • Velg mellom 3 retters selskapsmeny eller tapas/fingermat

  • Skreddersydd opplegg – vi tilpasser oss dine ønsker og behov

  • Tak som kan rulles ut ved regn

Regn ingen hindring

Når du arrangerer sommerfest i Justisens bakgård, trenger du ikke bekymre deg for værmeldingen. De aller fleste ønsker naturligvis at det er sol og varmt på sommerfesten, men være i Norge er jo ikke like stabilt som lenger syd i Europa. Dette har vi tatt høyde for, og har et rulletak vi kan rulle ut ved dårlig vær. Det blir faktisk en ganske koselig stemning i bakgården når det trommer på taket. Og gjestene holder seg tørre og humøret blir ikke dårligere av den grunn.

Sommerfest i historiske lokaler

Youngstorget er en av Oslos eldste områder, og byr på mange historiske bygninger. På sommeren yrer det av liv på torget når både Osloborgere og turister utnytter hovedstadens mange kafeer og utesteder. Dette er også blitt et moderne område for etablering av nye barer og konsepter. Justisen er et av få autentiske steder som har overlevd år etter år, noe veldig mange Oslofolk setter pris på.

Særlig på sommeren er Justisen et populært sted, mye på grunn av bakgården. Mange ønsker nemlig å arrangere sommerfest ute i Oslo, og gjerne med mulighet for servering.

Kontakt oss for mer informasjon

Lurer du på om Justisen er det rette stedet for din sommerfest? Eller har du noen andre spørsmål? Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi har erfarne prosjektledere som kan bistå deg med hele prosessen – fra A til Å. Hos oss får du en kontaktperson å forholde deg til, som vil jobbe for å finne den beste løsningen for ditt arrangement.