Justisen er valgt ut som et av flere anbefalte serveringssteder på eventlokaler.no


På nettsidene til eventlokaler.no er blant annet F6, Nedre Løkka, Justisen, Gamle Museet og Stratos  oppført, og det er vi veldig stolte over! Finn et lokale som passer perfekt for ditt arrangement og dine aktiviteter. På eventlokaler.no får du tilgang til en utvalgt samling av unike lokaler som passer til et bredt spekter av ulike aktiviteter og arrangementer.


Selskapslokaler+1-1.jpg

1. Se og oppdag lokaler

Utforsk eventlokaler.no for å finne lokaler som passer perfekt for dine behov. På eventlokaler.no finner du noe for enhver smak fra rustikke til elegante selskapslokaler.

Selskapslokaler+3-1.jpg

2. Send forespørsel

Vi har designet denne tjenesten for å spare deg tid og bryderier når du leter etter lokaler som passer perfekt for nettopp det du leter etter. Gjør letingen enklere ved å bruke eventlokaler.no

Selskapslokaler+2-1.jpg

3. Reserver og bekreft

Send en forespørsel og bekreft din reservasjon for å sikre et vellykket arrangement. Dyktige prosjektledere hjelper deg med å få mest ut av ditt arrangement fra start til slutt.


Les mer om selskapslokaler, konferanselokaler og andre typer eventlokaler på på eventlokaler.no

Justisen klargjør bakgården for utepilsgjester

Justisen klargjør bakgården for utepilsgjester

Oslo, 5. april 2016. Den historiske restauranten Justisen i Møllergata åpner den frodige bakgården for sesongen, med egen lunsjmeny og et innholdsrikt underholdningsprogram. Restauranten som gjenåpnet i fjor høst, vil fra 12. april ta imot gjester som vil nyte både lunsj og middag over en utepils i bakgården, og lokker i tillegg med kulturelle innslag som jazz og stand-up.

DN: Justisen – Vellykket makeover

DN: Justisen – Vellykket makeover


På Justisen møtes tradisjon og ny tid i et noe kronglete lokale. Resultatet er uansett godt. Et elghode stirret olmt på Pepper fra veggen, men mykt stemmesurr og varm, imøtekommende belysning ga umiddelbar godstemning idet en småsurret kelner lot Salt og Pepper finne sitt eget bord. Så gammeldags at det føles nytt, sa Salt og så seg rundt i lokalet som har huset generasjoner med byråkratfyll, men fått en vakker oppgradering.